Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) اعلام کرد: در دو ماه اخیر مستمری مددجویان کمیته امداد به همراه یارانه آنها، بر اساس مصوبه دولت و مجلس از سوی کمیته امداد پرداخت شد و در سال 97 نیز این روند ادامه خواهد داشت. البته تحقق این مصوبه ماهانه 250 میلیارد تومان بار مالی به همراه خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، پرویز فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی در نشست خبری ظهر امروز با خبرنگاران به عملکرد یک ساله این نهاد پرداخت و گفت: خوشبختانه کمیته امداد تخصیص خوبی از سوی دولت و سازمان مدیریت برنامه دریافت کرده است و از حمایت بالاتری نسبت به سایر دستگاه‌ها برخوردار است و تا امروز 92 درصد در منابع تعیین شده را دریافت کرده است و تلاش می‌کنیم تا 10 روز آینده این تخصیص به 100 درصد برسد گرچه مشکلات دولت و کمبود اعتبارات را می‌دانیم اما با توجه به تاکیدات رئیس جمهور مبنی‌بر فقرزدایی به این امر می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مستمری بهمن ماه همه مددجویان کمیته امداد به صورت کامل پرداخت شده و حتی در مورد عیدی که دغدغه داشتیم نیز محقق شد و پنجشنبه گذشته به طور کامل برای همه مددجویان واریز شد و فقط مستمری اسفند ماه افراد تحت پوشش باقی مانده است که بر اساس قانون 26 اسفند همراه با یارانه‌ها پرداخت خواهد شد.

فتاح ادامه داد: همچنین بر اساس قولی که به مردم زلزله‌زده استان کرمانشاه داده بودیم توانستیم مستری افراد تحت پوشش را به صورت سه برابر پرداخت کنیم که یک برابر آن از سوی دولت و دو برابر آن را از درآمدهای مردمی کمیته امداد پرداخت کردیم.

وی تاکید کرد: ما همواره از دولت درخواست داشتیم که مستمری مددجویان کمیته امداد از سوی ما پرداخت شود که خوشبختانه از دی ماه امسال این امر اجرایی شد و در طول دو ماه اخیر مستمری مددجویان کمیته امداد بر اساس مصوبه دولت و مجلس از سوی کمیته امداد پرداخت شد و در سال 97 نیز این روند ادامه خواهد داشت. البته تحقق این مصوبه ماهانه 250 میلیارد تومان بار مالی به همراه خواهد داشت.

فتاح یادآور شد: یک میلیون و 600 هزار کارت اعتباری بانکی در چند ماه گذشته برای مددجویان کمیته امداد صادر شد که واریزی این کارت‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: در بودجه سال 96، دو هزار و 100 میلیارد تومان وام اشتغال و قرض‌الحسنه در نظر گرفته شده بود که با همکاری بانک‌ها 85 درصد آن عملیاتی شد و تا 20 اسفند هم جذب و پرداخت داشتیم البته تا پایان فروردین ماه مهلت قانونی است و بانک‌ها تا خرداد ماه هم به ما فرصت داده‌اند که در این صورت 140 هزار نفر از این وام‌ها استفاده می‌کنند و امیدواریم منتهی به خودکفایی و خروج از امداد شود.

فتاح ادامه داد: خوشبختانه درآمد کمیته امداد از کمک‌های مردمی نسبت به مدت مشابه سال 95، 30 درصد افزایش یافته به طوری که صدقات 14 درصد، طرح ایتام 26 درصد و ذکات بیش از 40 درصد رشد داشته است.

رئیس کمیته امداد ادامه داد: در بودجه 97 ردیف تبصره 14 مربوط به کمیته امداد و بهزیستی بود که به 7 هزار میلیارد تومان ارتقاء یافته است و تنها ردیفی محسوب می‌شود که 75 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است. همچنین دولت به عنوان کمک به رفع فقر مطلق توافقاتی از سوی کمیته امداد با وزارت کار و رفاه امور اجتماعی و سازمان مدیریت برنامه صورت گرفته که در صورت تحقق و اجرایی شدن افراد پشت نوبت تا حد بسیاری تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار می‌گیرند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۳۶۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین

تین نیوز

طبق اعلام گمرک، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، از مجموع صادرات و واردات کشور هفت میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و دو میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

بر اساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان چهار میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

همچنین صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت به میزان سه میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار رسیده و تراز تجاری کشور بدون نفت در فروردین ماه در مقایسه با مدت مشابه قبل ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی نیز در فروردین ماه سال جاری چهار میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

این گزارش حاکی است؛ ارزش صادرات کشور در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶.۸۵ درصد کاهش نشان می دهد.

همچنین سه قلم عمده کالای صادراتی در فروردین ۱۴۰۳ به پروپان مایع شده با ۲۱۸ میلیون دلار، متانول با ۲۰۱ میلیون دلار و قیر نفت با ۱۸۰ میلیون دلار اختصاص داشت و میانگین ارزش هر تن کالای صادراتی در این مدت با ۷.۹۶ درصد کاهش به رقم ۳۲۸ دلار رسیده است.

در این مدت ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶۶ درصد کاهش داشته است.

عمده ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای چین، عراق، امارات متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸ درصد از وزن و ۸۳ درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

براساس این گزارش، در فروردین ماه سال جاری، میزان صادرات کالاهای پتروشیمی سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بوده که به لحاظ وزن ۲۵.۷۷ درصد و از حیث ارزش ۲۴ درصد کاهش نشان می دهد.

لازم به ذکر است؛ در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی شکل مایع شده، اوره و میله های آهنی و فولادی از بیشترین افزایش و گاز طبیعی مایع شده، شمش از آهن و فولاد و بوتان مایع شده از بیشترین کاهش در ارزش برخوردار بودند.

در خصوص واردات کالا به کشور در فروردین ماه سال جاری نیز اعلام شده که دو میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به لحاظ وزن ۳۳.۳۸ درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶ درصد کاهش داشته است.

در این میان ذرت دامی با ۳۵۳ میلیون دلار، کنجاله سویا با ۱۸۱ میلیون دلار و گوشی های تلفن هوشمند با ۱۰۶ میلیون دلار سه قلم عمده کالاهای وارداتی در فروردین ماه سال جاری بوده اند.

همچنین بیشترین افزایش در بین ۱۰ قلم اول کالاهای وارداتی به طلا به اشکال خام، کنجاله سویا و روغن دانه آفتاب گردان و بیشترین کاهش در ارزش نیز به قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری، دانه سویا و برنج اختصاص داشت.

متوسط ارزش گمرکی هر تن کالای وارداتی در فروردین ماه سال جاری هم ۱۱۲۲ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۳.۵۴ درصد کاهش داشته است.

طبق آنچه گمرک اعلام کرده، هفت کشور اول طرف معامله با ایران در فروردین ماه سال جاری شامل کشورهای امارات متحده عربی، چین، ترکیه، هلند، آلمان، هند و هنگ کنگ در مجموع ۷۲ درصد از وزن و ۷۸ درصد از ارزش کل واردات کشور را به خود اختصاص دادند و میزان ترانزیت خارجی کشور از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری با ۴۷ درصد افزایش به رقم یک میلیون ۶۰۰ هزار تن رسیده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان کرمانشاه
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • افزایش ۲۶ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد